Alati za pristupačnost

  • Skaliranje sadržaja 100%
  • Veličina teksta 100%
  • Visina linije 100%
  • Prored između slova 100%
Ispiši ovu stranicu
30.11.2022.

Antikorupcijsko povjerenstvo odabralo najbolje radove na natječaju „Moja županija bez korupcije“

Objavljeno u kategorijama: Novosti, Antikorupcijsko povjerenstvo

 IMG 8142


U utorak, 29. studenoga u prostorijama Županijske uprave održana je 7. sjednica Antikorupcijskog povjerenstva Koprivničko-križevačke županije na kojoj su članovi pregledali i ocijenili radove pristigle na kreativni natječaj pod nazivom „Moja županija bez korupcije“.

Natječaj je bio otvoren za učenike osnovnih i srednjih škola na području Koprivničko-križevačke županije, a ukupno su pristigla 83 rada, najviše do sada. Sudjelovalo je 28 mentora i 121 učenik koji su kroz kreativan izričaj opisali pojam korupcije i upozorili na važnost borbe protiv iste.

IMG 8160


Sjednicu je vodila predsjednica Povjerenstva Renata Glavica koja je izrazila zadovoljstvo što je natječaj privukao toliki broj kreativnih radova  te zahvalila svima koji su sudjelovali.  Popis dobitnika u kategorijama će biti uskoro objavljen, a svečano uručivanje nagrada održat će se 8. prosinca s početkom u 17 sati u prostorima Doma mladih u Koprivnici.

Podsjetimo, kreativni natječaj pod nazivom „MOJA ŽUPANIJA BEZ KORUPCIJE“ provodi se s ciljem podizanja svijesti o važnosti uloge građana i uloge osobne odgovornosti u stvaranju društva s nultom tolerancijom na korupciju.

Služba ureda župana


Pročitano 1044 puta