Alati za pristupačnost

  • Skaliranje sadržaja 100%
  • Veličina teksta 100%
  • Visina linije 100%
  • Prored između slova 100%
Ispiši ovu stranicu
23.11.2022.

Nova poduzetnička investicija na području grada Koprivnice

Objavljeno u kategorijama: Novosti, Gospodarstvo i komunalna djelatnost

Naslovna


U Koprivnici je danas svečano otvoren novi salon namještaja tvrtke Mima, domaće kompanije u stopostotnom hrvatskom vlasništvu koja je svoj razvoj započela 1991. godine otvaranjem prve poslovnice u Puli. Svečanosti otvorenja priređenom za poslovne partnere i prijatelje tvrtke prisustvovali su i župan Darko Koren, gradonačelnik Mišel Jakšić te državna tajnica Nataša Mikuš Žigman.

Uvodnim riječima prisutnima su se obratili osnivač Milenko Marjanović i direktorica Marina Marjanović koji su uzvanicima prezentirali redizajnirani vizualni identitet i poslovnu filozofiju tvrtke poželjevši zaposlenicima ugodan rad i dobre rezultate. Čestitku su uputili i državna tajnica Mikuš Žigman, gradonačelnik Jakšić te župan Koren koji je istaknuo zadovoljstvo što je na području grada i županije došla nova vrijedna poduzetnička investicija koja je omogućila radna mjesta za 12 zaposlenih. Župan Koren je čestitao obitelji Marjanović na novoj poslovnici te poželio dobre poslovne rezultate i daljnji razvoj kompanije u budućnosti.

A 9


Prije rezanja vrpce i svečanog otvorenja salona, u sklopu programa su uručene i novčane donacije koje je tvrtka osigurala za dječji vrtić Tratinčica, Centar za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Podravsko sunce te Udrugu za terapijsko jahanje – Osmijeh. Predstavnice vrtića, škole i udruge zahvalile su na donacijama, a potom je za uzvanike upriličen i bogat popratni program te obilazak izložbenih prostora.

 

 Služba ureda župana

Pročitano 993 puta