Alati za pristupačnost

  • Skaliranje sadržaja 100%
  • Veličina teksta 100%
  • Visina linije 100%
  • Prored između slova 100%
Ispiši ovu stranicu
03.10.2022.

U Đurđevcu održana edukativna tribina županijskog Savjeta za umirovljenike

IMG 8717


U organizaciji Savjeta za umirovljenike i osobe starije životne dobi Koprivničko-križevačke županije, danas je u Đurđevcu u prostorima Doma Mladen Markač održana edukativna tribina, kojoj su ispred Koprivničko-križevačke županije prisustvovali zamjenik župana Ratimir Ljubić i pročelnica Maja Blažek.

Tema tribine bila je reforma obiteljskih mirovina, s osvrtom na paket mjera Vlade Republike Hrvatske, a prezentirao ju je član županijskog Savjeta za umirovljenike Željko Šemper koji je pojasnio koje će promjene stupiti na snagu od 1. siječnja iduće godine.

Okupljenima su se obratili i predsjednik Savjeta Željko Pintar, predsjednik Udruge matice umirovljenika Đurđevac, ujedno i predsjednik Zajednice Udruga umirovljenika Koprivničko-križevačke županije Tomo Jozek te zamjenik župana Ratimir Ljubić koji je naglasio važnost i vrijednost ovakvih tribina koje omogućavaju punu informiranost kako bi starija populacija bila upoznata, ali i bila u mogućnosti ostvariti sva svoja prava.  

IMG 8722


Predsjednik Savjeta Željko Pintar zahvalio je umirovljenicima na odazivu te Županiji na podršci Savjetu, istaknuvši kako umirovljenička populacija zaslužuje dostojanstvenu starost, materijalnu sigurnost, adekvatnu zdravstvenu zaštitu i uključenost u društveni život.

Služba ureda župana


 

Pročitano 1092 puta